Hei, me puhutaan demokratiasta

Aika: 6.10.2017 klo 17
Paikka: Aleksinkulma

Tervetuloa mukaan uudistamaan yhteistä periaateohjelmaamme – olitpa sitten jonkin puolesta, vastaan tai pikemminkin päinvastoin!

Nyt on vuorossa OULU! Kokoomuksen uuden periaateohjelman valmistelu on käynnissä ja osana tätä valmistelua kaikkialla Suomessa järjestetään yhteensä 20 avointa puhe- ja keskustelutilaisuutta, joissa kuulemme ajatuksia sekä oman alansa timanttisilta asiantuntijoilta että puolueen omilta huippuvaikuttajilta.

-- AIHEENA DEMOKRATIA --

Parlamentaarisessa demokratiassa päätöksenteko tapahtuu erilaisten aatesuuntausten yhteistyössä, ja siinä erilaisia arvopohjia joudutaan sovittamaan yhteen. Se juuri on demokratian hienoutta, että erilaisista arvolähtökohdista pystytään kuitenkin tekemään yhteistyötä ja rakentamaan yhteiskuntaa.

Vaaleissa kansa päättää, mille arvopohjalle halutaan antaa enemmän painoarvoa kuin jollekin toiselle arvopohjalle. Mutta onko demokratia kriisissä? Miksi äänestysaktiivisuus laskee ja onko puolueiden hyväksyttävyys asioihin vaikuttamisen kanavana entisellään? Entä miten aihe näyttäytyy kansainväliseltä tasolta tarkasteltuna?

Kokoomuksen periaateohjelmaa uudistetaan ja oman osasi keskusteluun voit antaa Oulussa perjantaina 6.10. klo 17:00 alkaen Aleksinkulmassa pidettävässä keskustelutilaisuudessa. Mukana keskustelussa MEP Sirpa Pietikäinen ja kansanedustaja Mari-Leena Talvitie sekä senior consultant, DI Tuomas Nurmela.

Toivomme ilmoittautumiset keskiviikkoon 4.10. mennessä joko sähköpostilla kristiina.karjalainen@kokoomus.fi tai puhelimitse 045 214 7907.