Vaalikampanja käyntiin

Kunnallisvaaliehdokkaaksi asettumiseni jälkeen kevät ja kesä ovat menneet vaalikampanjaani valmistellessa. Olennainen osa kuntavaaleihin valmistautumistani on ollut sen pohtiminen, mitä politiikan tekeminen merkitsee minulle ja mihin asioihin haluan vaikuttaa. Omien poliittisten arvojeni ja politiikkaohjelmani miettimisen ohella valmistautumiseen on kuulunut näiden nettisivujen sisältöjen suunnittelu ja päivittäminen, sekä vaaliesitteen ja käyntikortin suunnittelu. Kaikki nämä alkavat olla nyt valmiina nettisivujen joidenkin osioiden sisältöjen viimeistelyä ja päivitystä lukuunottamatta. Rakenteellisia muutoksia sivuille tulee varmasti myöhemminkin, mutta runko alkaa olla kasassa.

Varsinainen vaalikampanjani käynnistyy ensi viikolla. Olen Oulun suurmessuilla, Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen osastolla kuntalaisten tavattavissa

  • 6.8 klo 17-19
  • 9.8. klo 16-18
  • 10.8 klo 12-16

Olisi kiva, jos tulisit messuilla tapaamaan minua ja kertomaan minulle, mihin asioihin vaikuttamista sinä pidät tärkeänä ja mitä mieltä olet politiikan teosta. Myös vinkit siitä, missä ja kenelle voisin käydä vaalikampanjani aikana puhumassa ovat tervetulleita :)

Kesällä minulla oli blogiin kirjoittamisessa pidempi tauko. Vietin lomaa perheeni kanssa ja teimme omakotitalooomme pientä pintaremonttia. Nyt loma ja remontti ovat ohi, joten voin luvata kirjoittavani myös blogiini säännöllisemmin kuin kesän aikana. Esimerkiksi messuilla eri henkilöiden kanssa käymäni keskustelut herättävät varmasti ajatuksia, joista voisin kirjoittaa blogiini.

Tavataan messuilla, tai ota muutoin minuun yhteyttä ja kerro ajatuksiasi!

Terveisin Anna-Liisa