Ensi- ja turvakoti

 

Oulun Kokoomusnaiset lahjoitti 90-vuotisjuhlien muistamiset Oulun Ensi- ja turvakodille. Lahjoitettava summa oli kaikkiaan lähes 1000 euroa. Kiitos kaikille meitä muistaneille ja samalla Ensi- ja turvakodin asiakkaiden virkistystoimintaa tukeneille!

90-vuotisjuhlamuistamisista koostuvan rahalahjoituksen ohella lahjoitimme Ensi- ja turvakodille hallituksen jäsenten keskuudesta kerättyjä kirjoja, dvd-elokuvia, piirustustarvikkeita, pelejä ym. Syksyllä on takoitus järjestää laajempi vaate- ja tavarakeräys.

Lahjoitukset luovittivat Oulun Kokoomusnaisten sihteeri Kaisu Similä ja puheenjohtaja Anna-Liisa Lämsä. Lahjoistukset vastaanotti Oulun Ensi- ja turvakodin toiminnanjohtaja Timo Peltovuori.

 

 

Syksyllä järjestettiin hyväntekeväisyyskeräys, jonka loppuhuipennus oli Rotuaarilla 29.11.2014. Keräyksessä kerättiin puhtaita ja ehjiä vaatteita, liinavaatteita, leluja, pelejä, kirjoja, lehtiä ja piirustustarvikkeita Oulun Ensi- ja turvakodille lahjoitettaviksi. Lahjoitettavaa kertyi niin loppuhuipennuspäivänä kuin aiemminkin niin, että lahjoitettavaa oli kaikkiaan kaksi autolastillista. Lahjoitukset menivät tarpeeseen, sillä Ensi- ja turvakoti on täynnä asiakkaita.

Hyväntekeväisyyskeräyksen tuotto luovutettiin Oulun Ensi- ja turvakodille 8.12.2014. Lahjoitettavien joukossa oli myös aivan uusia tai uutta vastaavia tuotteita. Mukana keräystuoton luovutuksessa olivat kansanedustajaehdokas Leena Väänänen ja Oulun Kokoomusnaisten puheenjohtaja Anna-Liisa Lämsä.  Lahjoituksen vastaanotti Oulun Ensi ja turvakodin johtaja Timo Peltovuori

Sinituuli syksy/2014 lehdessä juttu hyväntekeväisyyskeräyksestä