Anna-Liisasta sanottua

Miksi Anna-Liisa aluevaltuustoon?

Miksi Anna-Liisa? Katso, mitä 15 suosittelijaa ovat sanoneet minusta. Suositukset videolle koottuna. Löydät ne myös tekstinä videon alapuolelta. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

”Anna-Liisa on laaja-alainen asiantuntija. Uusilla hyvinvointialueilla tarvitaan  osaavia ja kokeneita päätöksentekijöitä, kuten Anna-Liisa.”

 Paula Risikko, kansanedustaja, TtT


”Anna-Liisa on sosiaali- ja terveydenhuollon sekä työllisyysasioiden huippuasiantuntija, jolle ihminen on aina etusijalla. Juuri tällaista osaamista ja ymmärrystä nyt tarvitaan!

 Jenni Kiviluoto, VTM, sosiaalityöntekijä, verkostopäällikkö


"Olen aina arvostanut erityisen paljon sitä, että olemme valmiita kantamaan oman kotiseudun lisäksi vastuuta koko maakunnastamme. Anna-Liisa kuuluu niihin harvalukuisiin ehdokkaisiin, joiden tiedän aidosti tuntevan koko maakuntamme sotepalvelut. Juuri hänen kaltaisiaan asiaosaajia tarvitaan valtuustoon!"

Janne Heikkinen, kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu

"Nyt on kyllä uskottava ehdokas, vahva suositus. Nähtävissä olevana aikana   tarve asiantuntijoille nousee.”

Juhani Kerkelä, ammatinvalintapsykologi

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

”Anna-Liisa on tarmokas ja ehtivä moniosaaja. Tähän kun yhdistyvät vankka koulutustausta alalta, pitkä ja monipuolinen ammatillinen kokemus ja vahvat verkostot, en voi kuvitella sopivampaa ehdokasta aluevaltuustoon.  Kannatan Anna-Liisaa lämpimästi!”

Susanna Yli-Luukko Ortopedi, Osaamiskeskusjohtaja


”Osaava ja viisas aluevaaliehdokas. Tuntee faktat, tietää päätöksenteon koukerot. Ystäväni Kokoomuksen Naistenliiton varapuheenjohtaja  ajoilta.”

 Elina Suonio-Peltosalo, erikoissairaanhoitaja, soteammattilainen

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

”Kokemusta, koulutusta, osaamista, tietotaitoa, kykyä kiteyttää ja avata  kuulijalle vaikeitakin asioita arkijärkeen  sopivasti, arjen ymmärrystä.  Anna-Liisa, jos joku on oikea henkilö   aluevaltuustoon. Muista äänestää ja kertoa eteenpäin. Olen ollut kuulemassa Anna-Liisaa monesti.”

Sari Vilén, opettaja, Uudenmaan Kokoomusnaisten puheenjohtaja

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

”Aina tarvitaan osaavia ja innostuneita/innostavia ihmisiä yhteisten asioiden hoitoon ja Anna-Liisassa todella löytyy Ihminen isolla I:llä tuohonkin tehtävään. Pitkän elämäni varrella olen harvoin  (jos koskaan) tavannut ketään, jonka sydän laajenee niin moneen.”

Marja-Liisa Salovaara, eläkeläinen


”Anna-Liisalla on tietoa, taitoa ja osaamista. Voin lämpimästi suositella Anna-Liisaa aluevaltuustoon

 Kaisu Similä, verosihteeri


”Hienoa että olet aluevaaleissa ehdokkaana. Olen käynyt kotisivuillasi  ja muitakin ohjannut tutustumaan hyvään ja osaavaan ehdokkaaseen, jolla on teoriatietoa ja käytännön osaamista ja kokemusta sekä halu toimia kaikkien eduksi.”    

 Harri Tuhkanen, sosionomi


”Anna-Liisa huolehtii heikommista.

 Jaana Koskela, kunta-asiantuntija


"Anna-Liisalla on tietoa ja taitoa. Vahva koulutus- ja ammattitaito. Kohtelee tasa-arvoisesti kaikkia ja ottaa asioista selvää. Suosittelemme häntä aluevaltuustoon."

Mielenvireys ry:n jäsenet Jari Tikkanen, Tuovi Rekinen, Anne Puotiniemi ja Birgit Tyykiluoto.


"Anna-Liisa on ahkera ja hyvin asioihin perehtyvä ehdokas."

Tomi Kaismo, kaupunginvaltuutettu

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

"Ihmisläheinen, vahva asiantuntija. Utelias oppimaan uusia asioita ja kohtaamaan uusia ihmisiä. Ongelmanratkaisija ja sisukas työnainen. Vahva vaikuttaja. Sellainen Anna-Liisa on."

Marjo Kuikka, Kokoomuksen Naisten Liiton varapuheenjohtaja 2015-2016


”Anna-Liisa on ahkerin kaikista tuntemistani ihmisistä!

 Marjukka Hentilä, perhehoitaja  lastensuojelu